+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Residence Římská Reviews

Hotel ratings

80%
Very good

by 21 reviews

  • Staff

    84%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    71%
  • Comfort

    77%
  • Value for money

    75%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Sort by:
Show:

Miloslava

mature couple, 11.4.2017

Třebíč Česká republika

  • Overall rating
56 %
  • Líbil se nám klid na pokoji.

  • Pokoj 6-7 na Římské Bohu žel nemůžeme pochválit. Podobá se spíše levné ubytovně (sektorový nábytek z dob totality, neupravený, obrázky na kartonu, povlečení - každá postel jiná, nečistý koberec. Cena za tento pokoj je vysoce překračuje kvalitu - 1 000,- Kč za jednu noc - opravdu přehnané. Jezdím na Římskou již několik let - líbí se nám pokoje č.2 a č. 5. Příště bychom volili jeden z těchto pokojů.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Miloslava

mature couple, 15.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
75 %
  • Snídaně dobré, jen by bylo třeba zařadit více ovoce

  • V pokoji č.2 byl neuvěřitelný puch z odpadů a WC. Pravdě podobně to bylo tím, že pokoj nebyl déle užíván.

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Julie

single traveler, 7.4.2016

České Budějovice Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Hotel je ve vynikající lokalitě blízko centra, přesto je na klidném místě. Nic neruší příjemný pobyt. Čistota pokoje je celkem dobrá, jen mne nemile překvapilo roztrhané ložní povlečení.

  • Naprostým zklamáním byla snídaně. Nekvalitní potraviny, které navíc nebyly čerstvé, zelenina skutečně až odpudivá. Bohužel toto dost kazí jinak příjemný dojem z pobytu ve Vašem hotelu.

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za vaše hodnocení.
Povlečení jsme právě zakoupili nové, některé kusy již byli horší a ty jsme vyřadili.
Co se týče jídla, předám vaše hodnocení provozní jídelny. Není možné, že jste na snídaně přišel před koncem otevírací doby?
Iva Svobodová, rezervační odděleni

Miroslav

mature couple, 5.10.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

paní Doležalová

mature couple, 30.11.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Cyběla mi informace při zaslání rezervace 894726 meilem, že recepce s vydáním klíčú a snídaně je v hotelu Claris.

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den,

rezervovala jste přes hotel.cz, kde je ještě před samotnou rezervací kompletní info o tom, že klíče dostanete v hotelu Claris a též že je zde snídaně.


Residence Římská
Římská 45, Praha (ukázat na mapě)
Praha | Hl.m.Praha | Praha
Residence 45 se může rozhodně pochlubit svou skvělou polohou v samém centru Prahy na Královských Vinohradech. Jen 500 metrů odsud je Václavské náměstí, nedaleko se nachází i řada pamětihodností. Objekt, v kterém Residence 45 nabízí ubytování, je znám jako Hasičský dům a pochází z 20. let 20. století.
Hostům je tu k dispozici 7 nekuřáckých pokojů a společný kuchyňský kout. Snídaně, jenž jsou zahrnuty v ceně ubytování, jsou podávány v blízkém Hotelu Claris. V přízemí Residence 45 je restaurace, která nabízí stravování po celý den.

Důležité upozornění: Residence 45 je depandance Hotelu Claris http://claris.hotel.cz/
Hotel Claris zajišťuje recepci, snídaně a parkování pro hotelové hosty. Na recepci hotelu Claris si také vyzvednete klíč od Vašeho pokoje. Na klíč je účtována vrátná kauce ve výši 500Kč.

Pevně věříme, že kromě docházení do hotelu Claris jste byla s ubytováním spokojená a pevně věříme, že si nás vyberete i příště.

Též je možné rezervovat pokoj přímo v hotelu Claris, kde je recepce otevřena non-stop.

Těšíme se na vaši příští návštěvu.

S pozdravem,

Lenka Černá, recepce

Jiří Stejskalík

mature couple, 12.11.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Původně jsme měli spát v Římské, když jsme zjistili že na snídaní je nutno docházet do ul. Slezské, paní recepční nám ochotně vyšla vstříc a pokoje vyměnila. Obslužný personál v hotelu, zejména při snídaních ochotný, usměvavý, příjemný začátek pracovního dne. Pokoj č. 5 čistý, upravený.

  • Nepříjemné vrzání podlahy, ( stím se asi dá těžko něco dělat)ale velmi nepříjemné vrzání dveří a klik! to je přece odstranitelné. Když jdete v noci na WC vzbudíte spolunocležníka ! U okna není ventilačka, při otevírání okna mi zůstala v ruce oliva

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za vaše hodnocení. Škoda, že jste nám nepřišel říci na recepci, že je uvolněná klika, velmi rádi bychom opravili.

Jsme rádi, že se vám u nás jinak líbilo, co se týče hudby - každému vyhovuje něco jiného, proto jsme zatím nezavedli. Pokud by mělo více hostů takovéto přání, rádi změníme.

S pozdravem,

Lenka Černá
recepce

Monika Bosáková

family with young children, 25.9.2014

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Dobrý deň, boli sme ubytovaní v Residenci 45. nepáčilo sa mi, že ranajky boli v Claris. takže sme na ranajky ani nešli. lebo s malým dieťaťom sa prechádzať po ulici, aby sme si dali ranajky nám nevyhovovalo. tak sme na ranajky ani nešli. O to sme mohli mať ubytovanie lacnejšie, keby sme to vedeli vopred. To, že recepcia je v Claris a ubytovanie inde a nemáte ani kde zaparkovať. hotel, ktorý nemá svoje parkovacie miesta, pre všetky svoje izby by nemal mať 4 hviezdy. ale nie som odborník. Ubytovanie čisté, ale prišli sme o 17. potrebovali sme jeden vankúš navyše a nebolo odkoho, lebo pokojská už je dávno preč. Skôr by som to nazvala ako turistická ubytovna, než hotel.Ďakujem monika

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Residence Římská replied to this review.
Vážená paní Bosáková,
děkujeme za vaše hodnocení. Myslím, že došlo k nějakému nedorozumění. Residence 45 je na stránkách Hotel.cz prezentovaná jako 3* depandance Hotelu Claris. V popisu je správně uvedeno, že snídaně jsou podávány v Hotelu Claris a parkování je také možné v Hotelu Claris. V žádném případě neprezentujeme Residenci 45 jako 4* hotel. Škoda, že jste se během vašeho pobytu neobráliti na recepci Hotelu Claris, mohli jsme vás ubytovat přímo tam. Měli by jste snídani i parkování by jste měli v místě. Děkujeme za pochopení.
Iva Svobodová

Anonym

group of friends, 16.3.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Sylva Martanová

single traveler, 26.10.2012

Čeština

  • Overall rating
42 %
  • Nebyla jsem upozorněna,že recepce a ubytování není na jednom místě.Vzhledem k tomu,že se nedá v této lokalitě nikde zaparkovat a vyřídit to pěšky,autem to byl horor hledat!V tomto případě bych si takové ubytování nezvolila a ani cena tomu neodpovídá.

Personál
8
Služby
1
Čistota
8
Komfort
1
Cena/kvalita
3
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Na webových stránkách je uvedeno, že recepce je umístěná na hotelu Claris, přibližně 500 metrů od rezidence římská 45, parkování je též možné v hotelu Claris za poplatek 350 CZK. Pokud budete mít další dotazy nebo připomínky, rádi zodpovíme přímo na hotelu Claris a nebo prostřednictvím telefonu na rezervačním oddělení. S pozdravem, Lenka Černá, recepce

Petr Mitrenga

young couple, 25.10.2012

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Tomas

young couple, 14.10.2012

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • celkem klidne misto, dobre vybavene

  • az na to ze me pri prvni navsteve pani recepcni malem servala ze jsem pokousel otevrit predni dvere ktere byly zamcene nemuzu nic vytknout ;)

Personál
5
Služby
5
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení, bohužel recepční na rezidenci římská nespadá pod náš hotel, ale pevně věříme, že jste byl s našimi recepčními spokojený. S pozdravem, Lenka Černá, recepce

Anonym

mature couple, 5.8.2012

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

single traveler, 4.5.2012

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Priznivy pomer cena/kvalita. Lokalita v blizkosti centra.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Velice nás těší, že jste byli s našimi službami spokojeni a těšíme se na vaši příští návštěvu. S pozdravem, Lenka Černá, recepce

Marie Mgr. Bečková

mature couple, 20.12.2011

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • S ubytováním jsme byli s manželem opravdu moc a moc spokojeni. Personál velice příjemný, vstřícný a pokud máte nějaké požadavky,nic není problém. Vzhledem k tomu, že do centra Prahy je to "co by kamenem dohodil",divili jsme se, že cena za ubytování byla tak nízká. Děkujeme manželé Bečkovi

  • Nemáme

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den, velice děkujeme za vaše kladné hodnocení. Moc rádi slyšíme, že se vám u nás líbilo a těšíme se na vaši příští návštěvu. S pozdravem, Lenka Černá, recepce

Jiří

single traveler, 12.11.2011

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Marjenková

group of friends, 5.11.2011

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
82 %
  • Personal je ochotny,hotel je cisty a kousek od centra.Co se tyka ceny,tak ta je vyborna.

  • Po dlouhe ceste jit z jednoho hotelu na druhy pro klice se zavazadlem uz moc dobre neni a to same co se tyce snidane.

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Residence Římská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za vaše hodnocení. Jsme velmi potěšeni, že se vám u nás líbilo. Výhodou ubytování v depandaci hotelu Claris je krásný výhled na město a též velikost apartmánů.
Pokud byste však raději příště zůstali v hotelu Claris, abyste nemuseli přecházet, není problém pokud již nebudeme obsazeni.

Těšíme se na vaši příští návštěvu.

S pozdravem,

Lenka Černá
recepce

Markéta Novotná

mature couple, 30.10.2011

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Václav Havlik

single traveler, 26.10.2011

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Služby OK, cena s ohledem na lokalitu výborná

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Brejchová

mature couple, 25.9.2011

Červený Kostelec - CZ

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

František Nohavec

group of friends, 10.9.2011

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.